Friday, June 27, 2014

Performance Drink Elak badan Dehidrasi

PERFORMANCE DRINK MINUMAN ISOTONIK HEBAT


Keistimewaan Performance Drink Shaklee adalah merupakan minuman isotonik kurang gula yang mempunyai kepekatan sama dengan darah manusia. Oleh itu minuman Performance Drink Shaklee ini mudah diserap oleh tubuh dan membekalkan tenaga segera kepada tubuh yang keletihan dan kurang bertenaga. 

Juga sangat sesuai dia untuk orang yang mengalami cirit-birit, muntah, demam, demam campak terutamanya untuk elakkan dehidrasi pada anak.


Performance Drink Shaklee jugamenghilangkan segera rasa dahaga kerana mengandungi hanya sedikit natrium. Jadi Performance Drink Shaklee boleh dinikmati oleh semua peringkat umur dari kanak-kanak hingga orang tua kerana turut tidak mengandungi bahan kimia, bahan perasa, pewarna dan pengawet tambahan.Menariknya, rasa sensasi Peformance Drink Shaklee lebih sedap dari Garam ORS yang sering diberikan oleh klinik mahupun dibeli dari farmasi. Jadi bagi ibu bapa yang runsing anak-anak yang masih kecil tidak mahu minum air garam ORS untuk mengelakkan dehidrasi pada anak boleh menggantikannya dengan Perfomance Drink Shaklee.

Ya, betul!! memang lebih sedap dari garam ORS. Rasa Oren TANGO. Anda semua mesti pernah mengalami cirit-birit dan terpaksa menghabiskan segelas garam ORS kan?. Begitu juga anak kecil kita, deria rasa mereka lebih tajam dan sebab itu mereka menolak terus walapun air garam ORS bagus untuk mengelakkan dehidrasi pada anak. 

MANFAAT UTAMA PERFORMANCE DRINK

Meningkatkan Daya Ketahanan Badan

Memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat. Menggantikan air yang hilang sewaktu latihan fizikal. Meningkatkan daya tahan otot & memanjangkan waktu latihan tanpa mencederakan tubuh.


Memberikan Tenaga dan Daya Ketahanan Fizikal

Ia mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbangi metabolisme air dalam tubuh. Ia mengandungi potassium , kalsium, sadium, phosphorus, magnesium dan chloride. Produk ini dirumus ekslusif untuk membekalkan tenaga fizikal terutama mereka yang aktif dengan rutin harian.


Mencegah Penyahhidratan

Mengurangkan kehausan, mencegah penyahhidratan, melembapkan kulit dan kelihatan muda.


Mengekalkan Paras Gula

Terbukti secara klninikal mengekalkan paras gula darah yang penting bagi tenaga otot dan mempercepatkan sembuhan akibat kecederaan otot.


Performance Drink Untuk siapa?

✿ Untuk atlit/ahli sukan

✿ Orang yang kuat bekerja

✿ Untuk orang berpuasa

✿ Ibu hamil/ibu menyusu

✿ kanak-kanak yang baru belajar berpuasa

✿ orang yang kurang minum air

✿ Warga emas

Jika anda mengalami haus terlampau, bibir gelupas, rasa mual itu tandanya anda sedang hadapi dehidrasi...ayuh, bancuh PD cepat. memberikan tahap hidrasi lebih baik berbanding air biasa. In shaa Allah.


Sayangi badan, sayangi buah pinggang anda.

**Tidak mengandungi perasa tiruan, pewarna tiruan, pemanis atau sebarang pengawet..dijamin SELAMAT.

Jom kita saksikan video ini. Performance Drink pilihan atlet dan orang yang ingin kekal aktif.

Nak tahu kenapa Performance Drink sangatlah HOT dam LARIS di bulan puasa?

Performance Drink juga merupakan salah satu suuplement dalam Set Puasa/Mighty 3 Gems.

Saya sendiri selalu berikan pada anak saya Performance Drink Shaklee sekiranya dia demam, cirit birit dan juga muntah untuk elakkan dehidrasi pada anak. ambil 2 atau 3 cubit campur dalam air masak..memang tak rasapun PD..rasa air masak je...sangat bagus untuk anak2 demam. Anda berminat?..boleh hubungi saya seperti detail di bawah..Blh add friend di FB utk kita senang berbincang :)


FREE CONSULTATION
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

Salwani Suhaimi
ID No : 917034
HP : 0132260818 ( call/sms/whatsapp/telegram/Line )
COD : Seberang Takir/Gong Badak/Manir/ seluruh Kuala Terengganu
POS ke seluruh Malaysia

**COD akan dilakukan selepas waktu persekolahan ( 2 ptg ke atas )

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER :

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan