Tentang Saya

PEMBUKA BICARA 

Selamat datang kepada semua bloggers dan pembaca setia blog saya. Saya SALWANI SUHAIMI. Saya merupakan salah seorang pengedar Shaklee yang sah. Jika anda berminat untuk order produk Shaklee dan mendapatkan konsultasi secara PERCUMA, jom sertai kami.

Latar belakang tentang Diri Saya
---------------------------------------------
Seorang ibu kepada 3 anak yang masih kecil, seorang isteri, seorang guru dan Shaklee adalah sumber pendapatan sampingan saya. Walaupun ianya sumber pendapatan kedua, 'bonus' yg diperolehi setiap bulan lebih tinggi dari gaji saya..Jumlah sebenar dirahsiakan..hehe

Saya berasal dari Tanah Merah, Kelantan tetapi kami menetap di Kuala Terengganu sudah hampir 4 tahun. Inilah negeri yang telah menjadi lubuk rezeki kami sekeluarga.

Mula join Shaklee pada Mac 2013 dan ini bermakna sudah genap 1 tahun saya mengenali shaklee dan terlibat dalam business ini secara serius.

Sekiranya ingin mengenali saya dengan lebih dekat, jangan lupa add friend di FB saya Salwani Suhaimi

Sekiranya anda suka ber Whatsapp, sila silalah tegur saya di 0132260818. Kita bincang2 dan bisik2 yer tapi berkenaan dgn Shaklee je lah. Nak buisiness atau untuk makan sendiri takder masalah..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER :

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan