Join Ahli Shaklee

Di sini saya terangkan terdapat dua cara untuk anda join keluarga Shaklee kami.

 Pilihan pertama

 *RM 79.50 termasuk postage ke Semenanjung
* RM 90.10 termasuk postage ke SS

Anda akan mendapat Member Kit. Kat dalam tu ada Buku Product Info, Buku Total Wellness, Business Manual, Price List, dan Opportunity Kit. All about ilmu :)

Pilihan kedua
Beli mana-mana produk Shaklee yang anda suka yang jumlah point UV ialah 200 dan ke atas, akan mendapat FREE MEMBERSHIP. Ya, keahlian secara PERCUMA!

jadinya tidak perlu bayar yuran menjadi ahli Shaklee. Anda akan mendapat Member Kit juga + produk-produk Shaklee yang ditempah.

Apabila sudah membuat pembelian(UV point 200 dan ke atas), Shaklee akan memberi bonus kepada anda pada 14hb bulan berikutnya. Anggaran bonus ialah sebanyak 5% atau bersamaam RM33 ke atas. Secara keseluruhan, Shaklee akan memberi bonus 5-21% berdasarkan prestasi jualan pada bulan tersebut.

Maklumat terperinci akan diajar apabila dahsertai kami nanti.


Maintain Point dan Keahlian Shaklee
  •  Yuran keahlian ini hanya sekali seumur hidup. Tak perlu memperbaharuinya sampai bila-bila.
  • Tidak perlu maintain point UV setiap bulan. Tiada paksaan nak point terutamanya yang nak makan sendiri. Jika anda inginkan BONUS daripada Shaklee, In shaa Allah saya akan tunjukkan bagaimana nak memulakan bisness. Bimbingan ekslusif akan diberikan khas untuk rakan bisness saya.


KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE
1. Harga ahli (JIMAT sehingga 33% dari harga retail). Setiap barang ada points :)
2. Layak untuk dapat cash back jika melebihi 150 points utk satu2 bulan (lebih kurang RM480 belian/sales) yang akan dimasukkan terus ke akaun bank anda :)
3. Tak wajib membuat belian setiap bulan kalau nak makan sendiri.
4. Login menggunakan ID anda di website shaklee utk membuat belian dan check points anda di situ. Boleh tengok berapa bonus anda juga :)
5. Tak perlu simpan stok banyak-banyak jika nak menjual. Shaklee boleh poskan terus kepada customer :)

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE DI BAWAH RANGKAIAN SAYA :)
1) Semestinya anda akan membeli Shaklee dengan HARGA AHLI.

2) Berpeluang membeli produk promo daripada group kami dengan harga yang jauh lebih murah kerana kami mementingkan belian secara share.

3)Access percuma kepada Group Ekslusif. Di FB kami ada secret group yang sentiasa memberi semangat dan tips untuk berjaya. Kami bekerja umpama keluarga saling memberi pendapat, berkongsi tips serta saling bantu membantu.Kami tak memaksa untuk anda berbisnes sebaliknya semuanya atas dorongan diri sendiri. Kalau nak bisness kami bantu.

4) Kidmat nasihat/Coaching perniagaan - khidmat nasihat bagaimana memulakan perniagaan secara ONLINE dan OFFLINE akan diberikan. Sekiranya online, medium Whatsapp akan digunapakai. Sebarang pertanyaan tentang  produk juga akan dilayan sepenuhnya.

 GROUP JUTAWAN. COME TO JOIN US!
Soalan famous mengenai SHAKLEE...Klik sini.

Hubungi saya :


FREE CONSULTATION
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

Salwani Suhaimi
ID No : 917034
HP : 0132260818 ( call/sms/whatsapp/telegram/Line )
COD :seluruh Kuala Terengganu/ Kuala Nerus
POS ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER :

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan