Saturday, June 6, 2015

Set Kulit Shaklee : Bye Bye Kulit Kusam dan Gelap

Assalamualaikum semua, hari ni Wani nak share tentang SET SUPPLEMENT yang tidak kurang hebatnya juga iaitu SET KULIT SHAKLEE. Sebagai wanita, set ini menjadi pilihan utama. Yelah sape tak nak kelihatan cantik kan. Cantik dari dalam, semulajadi dan cerah sentiasa. Pendek kata nak cantik dengan cara yang paling selamat iaitu kita cegah dah rawat dari akar umbi. Ianya cara yang kekal lama dan bukan bersifat sementara. Semua nak kulit cantik macam artis Korea kan. hehe.
Jom kita baca supplement apa yang saya syorkan untuk KULIT CANTIK ni.

Sebelum tu jom kita tonton salah satu video #ShakleeEffect salah seorang pengguna SET KULIT Shaklee iaitu Cik Farizan. Beliau mengalami masalah kulit yang agak teruk sepanjang 7 tahun akibat salah pilih produk. Kulit wajah Cik Farizan sekarang ni sememangnya cantik, gebu, halus dan cerah. Kenapa saya kata cam tu? Sebab saya dah jumpa beliau depan mata beberapa kali. memang tak puas dok tilik kulitnya. Gojess habis.:)

video

Apa yang ada dlm set kecantikan kulit Shaklee??? Jom kita tengok...


Peranan Vitamin E dalam kecantikan kulit:

  • Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
  • Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
  • Menjaga kelembapan kulit
  • Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel
Harga runcit Vita E : RM149 (120 biji@4 bulan). Hubungi Wani untuk harga istimewa.


Peranan Vitamin C dalam kecantikan kulit:

  • Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
  • Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit
  • Mencerahkan kulit
Harga runcit Vita C : RM92.50 (180 biji@6 bulan). Hubungi Wani untuk harga istimewa.
  
Peranan Vitamin B Complex dalam kecantikan kulit:

  • Sebagai pelembap
  • Mencegah pigmentasi
  • Melambatkan tanda penuaan
  • Mengubati jerawat
Harga runcit B Complex : RM53.75 (120 biji@4 bulan). Hubungi Wani untuk harga istimewa.
  
Kombinasi Vitamin E, B Complex dan Vitamin C menghasilkan:

  • Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus
  • Mencegah penuaan
  • Menjadikan kulit lebih kenyal
  • Mencerahkan kulit
  • Menjaga kulit dari sinaran UV
  • Mengurangkan parut jerawat
  • Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
  • Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
  • Menjadikan wajah lebih berseri
JOm kita tengok pula TESTIMONI SET KULIT SHAKLEE ni.

 #TESTIMONI 1

Inilah empunya diri dalam video di atas. Begitu  ketara perbezaannya. Masalah kulit pulih 100%


#TESTIMONI 2 
 
Testimoni Vita C Shaklee
#TESTIMONI 3


#TESTIMONI 4


#TESTIMONI 5


#TESTIMONI 6


Untuk kesan yang lebih cantik dan juga untuk masalah kulit tertentu, kita juga boleh mengambil ESP atau GLA Complex. Boleh baca SET KULIT LENGKAP SHAKLEE . Anda boleh hubungi Wani untuk mengetahui produk apa yang sesuai untuk anda.Wani akan syorkan mengikut masalah kulit dan budget anda:)


Untuk mencapai wajah cantik berseri adalah lebih baik kita rawat dari dalaman kulit. Konsepnya mudah. Apabila dalaman sihat, maka luaran pun akan menjadi sihat dan cantik berseri. Betul tak? Jadi jangan membuang masa mencari produk pencuci dan kecantikan wajah untuk luaran jika dalaman kita tidak dirawat terlebih dahulu. Mulai sekarang kita rawat wajah kita dari dalam kulit dengan SET KULIT SHAKLEE

Harga dijamin ISTIMEWA untuk pelanggan Wani :)
FREE CONSULTATION
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
wanics@gmail.com
ID No : 917034
HP : 0132260818 ( call/sms/whatsapp )
FB : Salwani Suhaimi
Page : Vita Shoppe Terengganu
COD : seluruh Kuala Terengganu dan Kuala Nerus seluruh Kuala Terengganu
POS ke seluruh Malaysia

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER :

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan