Friday, June 5, 2015

Get Clean Water Pitcher Shaklee : Penapis air terbaik dan Jimat!

"Sedap la airnya, senang tak payah masak air, senang di bawa ke hotel"

Itu antara feedback consumer Get CleanWater Pitcher Shaklee.


Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean®Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%. Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

antara kelebihan penapis air shaklee
begitu ketara warna air paip yang belum dituras dan selepas dituras

MENGAPA WATER PITCHER DIKATAKAN MENANDINGI JENAMA TERKEMUKA YANG LAIN?
  • Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
  • Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
  • Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
  • Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama
PILIHAN BIJAK! 
  • Hanya beberapa sen bagi seliter air
  • Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
  • Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
  • Ringan dan mudah dibawa
  • Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak
KEISTIMEWAAN SHAKLEE
  • Selamat: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain.Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.
  • Pilihan Bijak: Menjimatkan KosRakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.
  • Handal: Lebih banyak air bersih pada setiap masa.Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.
  • Mesra Alam: Memelihara alam sekitar. Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

 Cara nak guna? sangat2 lah senang, tadah je bawah paip dan tunggu lebih kurang 3 minit untuk air ditapis. Jom kita tengok video di bawah.



video

Anda beli satu set Water Pitcher dapat 3 blok karbon ( 1 tahun penggunaan ), bila dah habis guna hanya ganti blok karbon yang harga mampu milik. Jimat kan maintainance untuk Water Pitcher ni jika dibandingkan dengan jenama lain sampai beratus-ratus maintainance nya.


apabila mencecah kapasiti yang disarankan ataupun setidak-tidaknya boleh tukar blok penurasnya apabila mencecah jangkamasa penggunaan setiap 4 bulan

Jom kita tengok beberapa TESTIMONI Get Clean Water Pitcher ni.

#TESTIMONI 1



#TESTIMONI 2 
 


#TESTIMONI 3
 


Jom cuba penapis air yang murah, jimat dan amat praktikal ini. Hubungi Wani ye.

Harga 1 set lengkap Water Pitcher dengan 3 refill blok karbon ialah RM 460 tapi anda boleh dapatkan dengan harga ISTIMEWA daripada Wani. Hubungi Wani tau.
FREE CONSULTATION
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
wanics@gmail.com
ID No : 917034
HP : 0132260818 ( call/sms/whatsapp )
FB : Salwani Suhaimi
Page : Vita Shoppe Terengganu
COD : seluruh Kuala Terengganu dan Kuala Nerus seluruh Kuala Terengganu
POS ke seluruh Malaysia
 



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER :

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan