Tuesday, June 2, 2015

Cergas Bertenaga Dengan set Puasa Shaklee


Assalamualaikum semua, tak lama lagi nak sambaut Ramadhankan. Ada tak yang macam ni masa puasa? Letih, lesu, lapar, gastrik. lapar semasa puasa?


 Apa persediaan kita semua menyambutnya? Tentu yang ramai untuk target banykkan ibadat di bulan yang penuh Barakah ini kan. Untuk kekal cargas dan aktif, saya mengesyorkan SET MIGHTY 3 GEMS ini. Boleh diambil semasa sahur untuk kekal bertenaga sampai ke petang di samping kurang rasa lapar.Sekiranya diambil semasa berbuka, anda masih bertenaga untuk meneruskan ibadat terawih di  masjid.



 
Set Berpuasa Shaklee atau dikenali Mighty 3 Gems



Mahukah anda jika anak-anak anda kekal cergas dan aktif di bulan Puasa nanti? Nak bantu mak ayah di kampung kekal aktif lakukan ibadat?

Jom kita saksikan drama singkat tentang Set Might 3 Gems ni.






video

Shaklee boleh bantu dengan SET MIGHTY 3 GEMS.


Kenapa saya mensyorkan anda berpuasa dengan Shaklee Mighty 3 Gems?

Apa fungsi minuman-minuman berkhasiat ini?

**Energizing SoyProtein – sumber protein tinggi yang akan membuatkan anda rasa kenyang yang lebih tahan lama.

**Meal Shakes – sumber multivitamin yang terbaik. Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi.

**Performance Drinks – minuman seperti isotonik tetapi tanpa gas. Ianya bagus dalam mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. Ia akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan, dan justeru badan kekal rasa segar. Dengan itu, anda tidak akan rasa mudah dahaga. Digalakkan juga diambil masa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.

Set Mighty 3 Gems ini amat sesuai untuk yang berpuasa dan :-
–>Ibu mengandung
–>Ibu yang menyusukan anak
–>Orang yang bekerja berat (menggunakan tenaga badan)
–>Warga tua
–>Kanak-kanak (terutama yang baru mula berpuasa)
–>Remaja/Pelajar


Jom kita tengok beberapa testimoni Set Mighty 3 Gems ini.

#TESTIMONI 1


#TESTIMONI 2
 
Set Mighty 3 Gems sangat disyorkan i=untuk ibu menyusu supaya pengeluaran susu ibu tidak terjejas


#TESTIMONI 3

 #TESTIMONI 4

Beli 1 set ni sangatlah berbaloi kerana boleh diambil seisi keluarga. Ceria dan sihat di Bulan Ramadhan :)

Sekiranya anda perlukan tips dan konsultasi atau ingin membuat tempahan, Hubungi Wani yer. Wani boleh cadangkan mengikut budget anda.

FREE CONSULTATION
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
wanics@gmail.com
ID No : 917034
HP : 0132260818 ( call/sms/whatsapp )
FB : Salwani Suhaimi
Page : Vita Shoppe Terengganu
COD : seluruh Kuala Terengganu & Kuala Nerus
POS ke seluruh Malaysia
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER :

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan